viernes, 27 de septiembre de 2013

Ja arriba el Correbarri 2013!

El Correbarri és una prova esportiva que pretén fomentar nous reptes en l'atletisme popular, un moviment esportiu que continua creixent dia a dia.
El Correbarri vol implicar a tots els districtes/barris de Barcelona en una festa de l'esport popular. Aquest any, la data escollida per celebrar la segona edició d'aquesta cursa ha estat el 13 d'octubre...i ja s'apropa!


Encara que no es visqui a Barcelona ciutat, es pot córrer pel districte barceloní que es vulgui. Sentir-se orgullós del barri on es viu, presumir del patrimoni cultural, històric o esportiu, identificar-se amb una manera de ser, o simplement, sentir simpatia per algun element d'aquella zona, són algunes de les raons per córrer per un districte o un altre.


I per més informació visita el lloc web oficial d'aquesta cursa promoguda per l'Ajuntament de Barcelona: http://www.correbarri.com/?page_id=10

Encara t'hi pots inscriure i defensar el teu barri, pots inscriure-t'hi aquí: http://eolymp.com/inscripcions/inscripcions_correbarri.php?cursa=84893

Fotografies: http://sportsapp.es/es/correbarri-barcelona-2013 i http://www.correbarri.com/?p=546 

No hay comentarios:

Publicar un comentario